staples-logo-white

Workspace - Erottuvat työympäristöt

Avoin, viihtyisä ja puhdas WORKSPACE

Rajoituksia väljennetään eri puolilla maailmaa, ja yritysjohtajien täytyy suunnitella työntekijöiden toimistolle paluu huolellisesti. Useimmilla työpaikoilla etäisyyden pitäminen ei tällä hetkellä ole helppoa, eikä toimistoissa ole mahdollisuuksia henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen uusien olosuhteiden edellyttämällä tavalla. Työpaikoilla tarvitaan nyt muutoksia ja sopeutumista. Staples auttaa mielellään yrityksiä luovimaan uusien vaatimusten viidakossa WorkSPACE-konseptinsa pohjalta. Se on kattava toimistoratkaisu, joka varmistaa, että yritys on valmis uusien toimintatapojen käyttöönottoon.

Millaisia muutoksia koronavirus tuo työtapoihin?

Toimistoista on vuosikausien ajan pyritty tekemään joustavia, avoimia ja yhteistyötä tukevia. Etäisyysvaatimusten myötä toimistotiloja täytyykin nyt muokata takaisin viime vuosisadalta tuttujen erillisten nurkkausten suuntaan. ”Toimistolle paluussa on kyse muustakin kuin tilojen muokkaamisesta ja siivoamisesta. Ihmisten täytyy tuntea olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi uudessa työympäristössä. Se edellyttää puhtaita ja nykyaikaisia ratkaisuja”, sanoo Ewout Paulusma, joka on Staples Solutionsin Euroopan kategoriajohtaja. Staplesin asiantuntevien työympäristösuunnittelijoiden tiimi auttaa mielellään sinunkin yritystäsi pitämään työntekijät turvassa ja täyttämään uudet vaatimukset työympäristöä muuntamalla.

WorkSPACEsta on käytännössä mahdotonta tehdä täysin steriiliä, joten säännöllinen siivous on tärkeää. Siivousvälien lyhentäminen onkin tartuntojen ehkäisyn kannalta välttämätöntä. Organisaatioiden kannattaa myös harkita desinfiointipyyhkeiden ja ‑suihkeiden hankkimista jokaiselle työpisteelle sekä kertakäyttöisten työpistemattojen käyttöä etenkin yhteiskäytössä olevilla työpöydillä. Olemme huomanneet, että oman siivouspaketin hankkiminen jokaiselle työntekijälle on iloinen yllätys, joka antaa tunteen siitä, että WorkSPACE on omassa hallinnassa.

Organisaatioiden täytyy myös valistaa työntekijöitään siitä, millaisia uusia toimintatapoja uusi WorkSPACE ja uudet työolosuhteet edellyttävät. Kollegaa ei voi enää koputtaa olkapäähän apua tarvitessaan. Selkeät mutta hienovaraiset merkinnät auttavat hahmottamaan, millainen etäisyys muihin tulee pitää. Työpöytään tai näyttöön kiinnitettävät tai kattoon ripustettavat läpinäkyvät sermit parantavat työympäristön turvallisuutta estämättä näköyhteyttä kollegoihin.

Siistit työpisteet

Tehosiivous ja siisteydestä huolehtiminen kuulostavat ehkä itsestään selviltä toimenpiteiltä, mutta niistä on hyvä aloittaa. Johtavat toimistokonsultit ovat jo pitkään puhuneet virtaviivaisen, nykyaikaisen työympäristön puolesta. He uskovat, että turhan tavaran eliminoiminen voi säästää sekä aikaa että rahaa. Kun työpiste on siisti, sen siivoaminen on helpompaa ja viruksille ja bakteereille on vähemmän oleskeluopintoja. Hygieniatietoisuus on nyt valttia.

Haluatko tietää, valmistaudutaanko sinun toimistollasi työntekijöiden paluuseen asianmukaisesti? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan asiakasvastaavaasi.

Kaikki tarvitsemasi työympäristöratkaisut yhdeltä kumppanilta ja vastuullisesti

Löydä kaikki tarpeellinen työympäristöösi – missä ikinä työskenteletkin. Kumppaninamme saat käyttöösi palvelut ja työkalut, joilla pystyt vaikuttamaan positiivisesti sekä työtilojesi toimivuuteen että ympäristöön. Lue lisää vastuullisesta toiminnastamme, eri ratkaisuista ja ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi toimivan työtilakokonaisuuden.

Laitetaanko tilasi toimimaan?