staples-logo-white

Vastuulliset yhteistyökumppanit ja toimittajat

Kumppanit

Haluamme auttaa ihmisiä viihtymään työssään ja keskittymään olennaiseen, tarjoamalla asiakkaillemme kaikki työympäristöjen ratkaisut, tuotteet ja palvelut samasta paikasta. Ollaksemme parhaiden työympäristöjen tekijä, kumppanoidumme oman alansa parhaiden toimijoiden kanssa.


Haluamme tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka kokevat vastuullisuuden ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet yhtä tärkeiksi muin me. Kumppaneitamme ovat muun muassa:

ISKU-logo
naava-logo
4business-logo
module-solutions-logo
harva-logo
lataamo-logo
grenke@2x
warrior-coffee-logo

Toimittajat

Vastuullisuus on meille tärkeä asia ja siksi Staples haluaa työskennellä toimittajien kanssa, jotka jakavat visiomme kestävästä tuotannosta. Sanomattakin on selvää, että tuotteiden valmistajat ja toimittajat ottavat vastuun kestävästä kehityksestä ja edistävät esimerkiksi vastuullista tuotantoa. Toivomme, että toimittajamme perehtyvät code of conduct käytännesääntöihimme ja sitoutuvat työskentekemään sekä yhteisen sopimuksen että päämäärän mukaisesti.

Code of conduct käytännesäännöissä kuvaamme vastuullista toimintaa koskevat vaatimuksemme. Käytännesäännöt perustuvat SA8000-standardiin. Staplesin käytännesäännöt edellyttävät voimassa olevan kansainvälisen ja kansallisen lainsäädännön, sekä alan käytäntöjen noudattamista maissa, joissa toimittaja toimii. Käytännesääntöjä arvioidaan ja päivitetään säännöllisesti.

Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja isoja globaaleja organisaatioita ja omien alojensa asiantuntijoita. Jo tämänkin johdosta Staplesin on luotettava siihen, että yhteistyökumppanimme toimivat eettisesti oikein ja kunnioitavat kestävän kehityksen periaatteita toiminnassaan.

Yliopisto kuin pieni kaupunki - Case Jyväskylän Yliopisto

Jyväskylän Yliopisto on pärjännyt poikkeustilanteessa erinomaisesti nopean reagointinsa ja osaavien kumppaniensa ansiosta. Lue lisää asiakastarinastamme!

Lue lisää

jyvaskyla-yliopisto-case-staples

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme?