staples-logo-white

Easy on the Planet™ -ohjelma

Miten?

Tiedämme, että kestävä kehitys on keskeinen tekijä yrityksesi vuoden strategiassa. Joskus kuitenkin voi olla vaikeaa selvittää, miten pitkälle yrityksesi on kestävässä kehityksessä edennyt.

Mitä?

Easy on the Planet -ohjelmamme kumppanit auttavat sinua vähentämään yrityksesi ympäristövaikutusta.

Kun vähennät pientilauksia, valitset ympäristöystävällisiä tuotteita ja teet muutoksia neljännesvuosittain saatavien raporttien perusteella, voit vähentää pakkauksista ja kuljetuksista aiheutuvia päästöjä. Tämän lisäksi Staples istuttaa puita puolestasi.

Miten?

Kattavien mittareidemme ja liiketoimintaosaamisemme avulla voimme mitata yrityksesi edistymistä kestävän kehityksen osalta. Ja tämähän on vasta alkua...

ENEMMÄN tapoja vaikuttaa

Viime vuoden aikana autoit meitä tekemään suuria muutoksia. 11,000 asiakasta osallistui Easy on the Planet-ohjelmaamme, jotka auttoivat meitä istuttamaan 200.000 puuta ympäri mailman.

Myös tänä vuonna sinä voit auttaa ja vaikuttaa positiviseen kehitykseen. Tavoittenamme on tänä vuonna muun muassa:

  • 200.000 puun istuttaminen
  • Pientilausten vähentäminen 5:llä prosentilla
  • Ympäristöystävällisen tuotteidemme myynnin kasvattaminen 5:llä prosentilla

Muuttamalla hieman tilauskäytäntöjään yrityksesi voi toimia entistä ympäristötietoisemmin. Valinnanvaraa riittää: Easy on the Planet -valikoimassamme on yli 16.000 Easy on the Planet ja EasyTree -merkinnällä varustettua tuotetta.

Monet asiakkaamme ovat jo lähteneet mukaamme tekemään asioita ympäristöystävällisemmin – lähde sinäkin.

 

 

Kolme keinoa hiilijalanjäljen pienentämiseen

Valitse useammin Easy on the Planet -tuotteita

Ympäristöystävälliset tuotteemme on merkitty selkeästi, jotta voit tehdä ekologisimpia hankintapäätöksiä helpommin. Käytämme yrityksesi vuoden 2018 tilaushistoriaa vertailupohjana, kun seuraamme vuonna 2019 tilaamiesi ympäristöystävällisten tuotteiden määrää ja yrityksesi ekologisuuden kehitystä. Kun valitset enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita, istutamme puita puolestasi.

Vähennä pientilaustesi määrää

Helpoin askel kohti ympäristöystävällisempää toimintaa on vähentää pienien tilausten määrää. Näin voit vähentää turhia pakkauksia ja kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä sekä samalla pienentää yrityksesi hallinnollisia kustannuksia. Käytämme vuonna 2018 tekemiesi pientilausten* lukumäärää vertailupohjana, kun seuraamme yrityksesi ekologisuuden kehitystä. Kun pientilaustesi määrä vähenee, istutamme puita puolestasi.

Osta mitä tahansa EasyTree-merkittyjä tuotteita

Staples on merkinnyt valikoimansa ympäristöystävälliset tuotteet EasyTree-merkillä. Näin sinä voit tehdä vihreitä valintoja nopeammin ja helpommin.Aina kun ostat EasyTree-merkittyjä ympäristöystävällisiä tuotteita, istutamme puita puolestasi. Miten? Osa tuotoista lahjoitetaan suoraan Plant-for-the-Planet-ohjelmaan, joka pyrkii torjumaan ilmastonmuutosta istuttamalla puita ympäri maailmaa.

Tuote voi saada Easy on the Planet -tunnuksen vasta, kun toimittaja sitoutuu noudattamaan Staplesin tavarantoimittajia koskevia menettelysääntöjä.
Tämän jälkeen yksittäisiä tuotteita arvioidaan suhteessa tuoteryhmälle asetettuihin kriteereihin.

Tuotekriteerit

Kiinnostavatko ekologiset hankinnat? Ota yhteyttä!

Ympäristöystävälliset kumppanimme

Staples tarjoaa yhdessä luotettavien kumppaniensa kanssa ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi voi vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin.

stoo-logo
naava-logo
luctra-logo
lejos-logo
hp-logo
durable-logo
energizer-logo
3m-logo