When your space works, everything works.

Väriä ja toimivuutta etätöihin

Leitz ja Rexel -tuotteet kotitoimistoon.

Ideoita unelmiesi kotitoimistoon

Sano hyvästit harmaille luonnettomille työpisteille ja kasvaville paperivuorille.

Leitz WOW on design-sarja, jonka avulla voit korostaa persoonallisuuttasi ja elää oman tyylisi mukaisesti, myös etätöissä. Ostamalla kaksi mitä tahansa WOW-tuotetta, saat valita lahjaksi WOW-termosmukin tai Happy Socks -sukat sekä osallistut samalla Swatch-kellon arvontaan!

Rexel Momentum -paperintuhoojat tarjoavat isompien Momentum-tuhoojien teknologiaa kompaktissa koossa, joka on täydellinen kotitoimistoon tai kotikäyttöön. Ostamalla Rexel Momentum paperintuhoojan, saat veloituksetta RFID-nahkalompakon.

Leitz WOW

WOW-tuotteilla teet juuri sinulle sopivan työpisteen. Anna lempivärisi loistaa ja tuoda esille persoonallisuuttasi. Valitse omasi tämän vuoden uusista trendiväreistä lisättynä uudella geometrisellä kuviolla. Iloinen ja energinen tila, valitse keltainen. Ja miksi et korostaisi värivalintaasi uusilla mustilla ja valkoisilla tarvikkeilla? Tutustu nyt ja tilaa!

Katso tuotteet

Rexel Momentum

Tarvitsetko paperintuhoojan, johon voit luottaa? Sellaisen löydät Rexel Momentumista. Pidempi silppuamisaika ja jumiutumaton teknologia mahdollistavat tehokkaan silppuamisen, kosketusnäytön ansiosta myös helppokäyttöisesti. Laita siis paperipinot ojennukseen ja varmista, ettei arvokkaita tietoja valu vääriin käsiin tuhoamalla kotitoimistosi asiakirjat.

Katso tuotteet

Rekisteröi Rexel-ostoksesi jo tänään

Ovatko kotisi paperivuoret pian historiaa ja ostit jo Rexel Momentum -paperintuhoojasi? Rekisteröi ostoksesi ja saat kaupan päälle turvallisen RFID-nahkalompakon suojaamaan luottokorttisi varkauksilta.

Rekisteröi ostoksesi

vaultskin-rfid-wallet---rexel-promo-2-1

Rekisteröi WOW-ostoksesi ja valitse lahjasi

Ostitko jo WOW-tuotetteesi? Hienoa! Lue lisää, rekisteröi ostoksesi Leitz-kampanjasivulla alla olevasta painikkeesta ja valitse lahjasi eri vaihtoehdoista.

Rekisteröi ostoksesi

Tutustu Leitz WOW-sarjaan:

 

Laitetaanko kotitoimistosi toimimaan?

Yhdessä unelmien kotitoimistoa luomassa

leitz-logo
rexel-logo
staples-logo