When your space works, everything works.

Kaamoksen kaatoon

Varustaudu vuoden synkimpään aikaan.

Jaksaa jaksaa. Vai jaksaako?

Sammuta herätyskello, torkuta, anna silmien vastahakoistesti tottua yöpöydän valoon. Ulkoiluta koira, syötä ja vie lapset. Juutu ruuhkaan tai myöhästy junasta. Pyyhi kasvosi räntäsateesta. Aloita loputon työtaakka, keskity ja suorita. Lähde töistä, hae lapset, käy kaupassa, tee ruokaa. Nuku ja toista. Tästä ei moni suomalainen pelkällä kahvilla ja sisulla selviä.

Oi loputon kaamos. Se kutsuu ihmistä lepäämään. Mitä jos pitäisi silti jaksaa? Me Staplesilla uskomme, että työympäristöillä on valtava vaikutus arkeemme, erityisesti pimeimpinä kuukausina. Tästä syystä haluamme esitellä sinulle uuden ajan työnantajan selviytymispakkauksen, joka luo työpaikallesi vireyttä, energiaa ja hyvinvointia jokaista arjen sankaria varten.

Alati lyhenevät, kylmenevät ja märemmäksi muuttuvat päivät vaikeuttavat työssä jaksamista. Onneksi osaamme auttaa! Mahdollistamme uudenajan toimivat työympäristöt – nyt kokonaisvaltaisena palveluna.

Tulemme mielellämme tapaamaan teitä, kartoittamaan työtilojenne viihtyvyyttä, keskustelemaan töissä viihtymisen kipupisteistä sekä antamaan konkreettisia kehitysehdotuksia työssä jaksamisen ja työympäristön kehittämiseen, juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä.

Kaikkien maksuttoman kartoitustapaamisen varanneiden yritysten kesken arvotaan upea Naava-viherseinä!

Kutsu meidät kylään

Vireyttä arkeen työhyvinvointituotteilla

Naava – Viherseinät

Naavan missio on tuoda ihmiset lähemmäs luontoa rakennetussa ympäristössä. Naavan älykkäät viherseinät puhdistavat ilmaa ja tuovat luonnon lähemmäs ihmisiä sisätiloissa yhdistämällä innovaatiossaan uniikilla tavalla luontoa, teknologiaa ja designia. Anna työympäristöllesi mahdollisuus tukea terveyttä ja onnellisuutta Suomen sääolosuhteista riippumatta.

Katso tuotteet

Stoo – Aktiivituolit

Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan liikkumaton elämäntapa on maassamme yksi suurimmista terveysuhista. Sen lisäksi, että istuminen tappaa, se heikentää myös merkittävästi työelämän tuottavuutta sekä kilpailukykyä. Stoo® -aktiivituolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta istumiseen. Aktiivituolit tuovat lisää energiaa työpäivään, ja lisää tutkitusti työtekijöiden terveyttä.

Katso tuotteet

Luctra – Valaisimet

Luctra tarjoaa jokaiselle käyttäjälle parhaan mahdollisen valaistuksen missä tahansa, milloin tahansa. Valoa, joka ei vain valaise, vaan lisää käyttäjän valppautta, korkeampaa aktiivisuutta ja rauhallista nukkumista. Olemme kaikki yksilöitä, joille Luctra tarjoaa mahdollisuuden säätää valaistuksen omien tarpeiden mukaan.

Katso tuotteet

Nocco, Barebells, Kombucha ja Vitamin Well – Vireyselintarvikkeet

Pimeyden ja kolean sään yllättäessä on aika kiinnittää erityistä huomiota työssäjaksamiseen ja riittävien ravintoaineiden saamiseen. Staples tarjoaa tarvittavat terveyselintarvikkeet vireyden ylläpitämiseen ja työssä jaksamiseen.

Katso tuotteet

Laitetaanko tilasi toimimaan?

Kaikki tarvitsemasi työympäristöratkaisut yhdeltä kumppanilta

Löydä kaikki tarpeellinen työympäristöösi – missä ikinä työskenteletkin. Lue lisää ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi toimivan työtilakokonaisuuden.

Yhdessä unelmien työympäristöä luomassa

naava-logo
stoo-logo
luctra-logo
lejos-logo