kumppanit, vastuullisuus, tapahtumat, me | Lukuaika 1 min

Staplesin juoksuhaaste

Liityin mukaan Staplesjuoksuhaasteeseen, mikä on toteutettu yhdessä Polarin kanssa. Liikkumiseni on nuoresta asti painottunut voimaharrastuksen puolelle, jossa luonnollisesti ei juoksu tai muu aerobinen liikkuminen liity kyseiseen lajiin. En ole ikinä pitänyt juoksua mielekkäänä ja voimailun ansiosta olen saanut hyvän tekosyyn karttaa kaikkea aerobisen liikkumisen muotoja. Myös treenit ovat kirjattu vanhan liiton tyyliin ruutupaperille ja harjoittelun tehokkuuden sekä laadun pystyi tiivistämään hyvin itselle kirjoitettuun palautteeseen ”paska sarja” tai ”paska treeni”. Tämähän jo antoi tarvittavan syväanalyysin seuraavaa treeniä varten tehtäviin muutoksiin.

 

Kyseessähän tosiaan oli HAASTE joten päätin että on aika siirtyä ulos omalta mukavuusalueeltani ja katsoa pystynkö lenkkeillä säännöllisesti vähintäänkin tuon 10 viikon haasteen ajan. Lisäksi ranteeseeni törkättiin mukaan Polar VantageM2 kello sekä Polar Flow- sovellus. Urheilukello sekä sovellus olikin minulle uusia tuttavuuksia ja minusta juoksuhaaste ei haastanut minua vain juoksussa, mutta myös kellon käytössä ja tämän soveltamisessa harjoitteluni seuraamisessa. 14 vuoden jälkeen olikin tullut aika heittää ruutupaperit roskakoriin ja vaihtaa treeniseuranta digitaaliseksi.

 

Haastetta on nyt takana 7 viikkoa ja on kyllä myönnettävä että vihani juoksua kohtaan ei ole helpottanut lainkaan. Kuitenkin olen säännöllisesti pystynyt pakottamaan itseni lenkille ja onneksi uusi treeniapuri ranteessa myös pystyy tästä muistuttamaan jos itse sattuu ”unohtamaan” että olisi lenkkipäivä. Jotain positiivistakin olen haasteesta liikkumisen osalta löytänyt, nimittäin kävelyn. Juoksulenkkien lisäksi olen alkanut tekemään pitkiä kävelylenkkejä. Lenkeistä on erityisen mielenkiintoisia tehnyt se että lenkin jälkeen pystyn tarkastella Polarflow sovelluksesta lenkin pituuden sekä tehokkuuden. Näitä mittareita olen mielenkiinnolla seurannut ja pyrkinyt progressiivisesti tehostamaan lenkkejäni näiden tietojen avulla.

 

Juoksuhaasteen tuleva loppu -Cooper alkaa häämöttää jo silmissä ja uskon, että vien haasteen kunnialla loppuun. Mitäs sitten haasteen jälkeen? Varmasti aion haasteen jälkeen jatkaa lenkkeilyä ainakin kävellen. Myös kello jää ranteeseeni eikä ruutupaperiin ole palaamista.

 

Tämän blogin kirjoitti Vepsäläisen Joonas ja työskentelen Staplesilla Customer Unique Specialistina.

Plan C - Kaikki tarvittava muuttuviin työympäristöihin  Me Staplesilla olemme työympäristöjen asiantuntijoina valmiita auttamaan sinua  turvallisen työympäristön luomisessa. Tämä on suunnitelma C -  paluu  työpaikoille, jotta työntekijät voivat palata töihin turvallisin mielin.  Lue lisää

Tutustu muihin aiheeseen liittyviin kirjoituksiin

Luotettavat tussit ovat tatuointitaiteilijalle elinehto

Tatuointia tehdessä virheille ei ole varaa. Laadukkaat ja kestävät tussit auttavat Devils Ridge Tattoon Tero Heinosta suunnittelemaan asiakkaidensa iholle upeita taideteoksia. Sharpien laadukas ja luotettava tussivalikoima on tässä todella keskeisessä roolissa.

Lue lisää

Oho, 10 vuotta tuli täyteen.

Viime sunnuntaina minulla tuli täyteen 10 vuotta Staples Finlandilla (ja sain valita parista eri vaihtoehdosta miten minut palkitaan). Lue talousjohtajamme Poulin Lindqvistin mielenkiintoinen uratarina Staplesilla.

Lue lisää

Staplesin juoksuhaaste

Olemme kasanneet omasta Staplesin porukasta aktiivisen ja motivoituneen 10 hengen nipun jonka tavoitteena on saada tossu liikkumaan ja päästä parempaan kuntoon. Porukka on osittain perusliikunnallinen mutta eletyt vuodet hieman jo näkyvät. Tule seuraamaan miten onnistumme 10 viikon matkallamme.

Lue lisää

Tilaa blogit sähköpostiisi