rekry | 1 minute read

Rekrytoimme - Haluamme juuri sinut!

Me Staplesilla uskomme kannattavaan kasvuun ja tärkein voimavaramme on henkilöstömme. Haluamme rakentaa Suomen parhaita työympäristöjä ja tähän vastuulliseen rakennusprojektiin tarvitsemme emme yhtä, emme kahta vaan kolmea timanttista talenttia. Älä epäröi vaan tutustu alla oleviin avoimiin positioihimme ja näytä mistä sinut on tehty.

1. Haluatko olla tekemisen keskiössä, auttamalla ja tukemalla koko yritystämme? Innostutko yhteistyöstä ja monipuolisista tehtävistä, joka takaa meille erinomaisen asiakaskokemuksen.

Etsimme nyt monitaitoista ja palveluhenkistä Sales Support Spesialistia työskentelemään monipuolisissa myynnin tukitehtävissä. Pääasiallisina vastuina ovat tilaustoimitusketjun hallinnoiminen, asiakas- ja tuotetietojen ylläpito, asiakaskontakteihin vastaaminen ja yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa sekä tietenkin myyntitiimin tukeminen. Brändi-ilmeen mukaiset myyntimateriaalit valmistuvat myös vaivatta.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin mutta toimi nopeasti koska hakuaika loppuu 23.2. Alla linkki tarkempaan kuvaukseen ja hakuohje.

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5e3ab011b1cd2b0021a33436/Sales-Support-Specialist/

 

2. Tunnetko IT, teknologia ja ergonomiatuotteistot kuin omat taskusi? Tai ainakin olet niistä erityisen kiinnostunut?

Haemme nyt hankintatiimiimme Trade Manageria vastaamaan IT, teknologia- ja ergonomiatuotteiden valikoimasta sekä tuotteiden ylläpidosta ja toimittajayhteistyöstä. Tässä tehtävässä pääset myös vaikuttamaan tuotteiden markkinointiin yhdessä markkinointiosaston kanssa.

Tämä jos mikä on makea duuni. Olemme todella innoisamme, että päätit hakea juuri tätä paikkaa. Alla tarkempi tehtäväkuvaus ja hakuohjeet. Meillä on kiire joten hae viimeistään 23.2.

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5e3ab469835f180022755749/Trade-Manager/

 

3. Koetko riemua siitä, että jälleen yksi asiakas on tyytyväinen? Oletko aina halunnut tuottaa iloa ratkaisemalla asiakkaan haasteen ja samalla varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen?

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme Customer Focus Spesialistia varmistamaan sen, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin ja palvelemme asiakkaitamme pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, tulevaisuudessa myös muita kanavia käyttäen.

No huh huh eli ei se tämäkään huonolta kuulosta. Samoin kuin edellisissä avoimissa paikoissa, päättyy tämänkin hakuaika 23.2. Alla toimintaohjeet ja tarkempi kuvaus.

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5e3ab011b1cd2b0021a33436/Sales-Support-Specialist/

 

 

 

 

Tutustu muihin aiheeseen liittyviin kirjoituksiin

Rekrytoimme - Haluamme juuri sinut!

Kasvamme, kehitymme ja haluamme juuri sinut mukaan tekemään kanssamme Suomen parhaita työympäristöjä.

Lue lisää

Hyväntekeväisyyttä käytöstä poistuvilla toimistotarvikkeilla

Onko yritykselläsi jotain hyödyllistä tavaraa lahjoitettavaksi? Katso Apu-Pakun sivuilta toivelista ja seuraa missä Apu-Paku liikkuu.

Lue lisää

Kaksi hyvää yhdessä riisissä

Hiilineutraali paperi säästää ilmastoa arkki arkilta ja suojelee nyt lisäksi litra litralta Itämerta osallistumalla Itämeri-työhön.

Lue lisää

Tilaa blogit sähköpostiisi